Tule tutustumaan paikan päälle talliosakkeeseen!

Talliosake® on monipuolinen, luotettava ja helppo. Tilat mahdollistavat käytön harrastus- tai yritystoimintaan sekä ovat erinomainen valinta sijoittajille. Laadukkaiden materiaalien ansiosta Talliosakkeet ovat hyvin pitkäikäisiä, käytön ja vedenkestäviä. Valmis isännöinti, kiinteistönhuolto ja vakuutettu kiinteistö tuovat turvallisuutta ja huolettomuutta.

Talliosake® eroaa muista tilatarpeiden toteuttajista korkealla laadullaan ja monipuolisuudellaan. Käydään katsomassa tiloja Sääksjärvellä, Hervannassa tai Kangasalla – paikan päällä selviää parhaiten millainen tila on paras juuri Sinun tarpeisiisi! Tilat suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja käyttötarkoituksen mukaan. Onko tarve rakentaa parvi, entä tarvitaanko yrityksen nimikyltti suunnattuna maantielle, onko suunnitteilla tilojen yhdistäminen tai kiinnostaako millaisia tiloja vuokralaiset juuri nyt kysyvät. Laajan perusvarustelun ja lisävarusteiden avulla jokainen saa osakkeestaan mieleisensä ja omiin tarpeisiinsa sopivan – varmistamme paikan päällä tarvekartoituksella oikeanlaisen tilan jokaiselle.

Voit sopia esittelyn suoraan puhelimella 040 776 0538 tai laittamalla viestiä talliosake(at)kiinteistotarina.fi. Halutessasi saat meihin myös yhteyden yhteydenottolomakkeella.talliosake_logo