Talliosake ja Kiinteistötarina yhteistyöhön

Talliosake on Suomen johtava talliosakkeiden rakentaja. Talliosake tarjoaa korkeatasoista harraste-, säilytys-, ja toimitilaa kuluttajille ja yrityksille. Tamperelainen kiinteistönvälitystoimisto Kiinteistötarina välittää ja myy nyt talliosakkeita Kolmenkulman kohteeseen. Talliosakkeet sopivat hyvin säilyttämiseen, harrastamiseen tai yrittämiseen. Tilat ovat viihtyisät, valoisat ja modernit. Tilojen koot vaihtelevat 26-105 neliön välillä. Jokaiseen talliosakkeeseen on oma sisäänkäyntinsä. Hyvät kulkuyhteydet ja kestävät, laadukkaat materiaalivalinnat takaavat talliosakkeiden suosion vuosien saatossa ilman parannusmenoja.

Kysy lisätietoja, käydään katsomassa ja tehdään kaupat! Kysy talliosakkeiden varaustilannetta suoraan: talliosake(at)kiinteistotarina.fi tai 040 776 0538.

Talliosake on Suomen johtava talliosakkein rakentaja. Yritys on rakentanut yli tuhat varasto-, harraste- tai ammattikäyttöön tarkoitettua tilaa.

Kiinteistötarina on uusi tamperelainen kiinteistönvälitystoimisto, joka tarjoaa kokonaisvaltaisempaa, vakuuttavampaa ja persoonallisempaa mihin toimialalla on totuttu.

You Might Also Like