IDEAPARKIN VIEREEN VALMISTUU UUSIa TALLIOSAKKEITA

Etsitkö toimivaa ja huoletonta toimitilaa? Tai vapaa-ajan monikäyttöistä harrastetilaa? Vai haluaisitko kenties kuulla uudentyyppisestä ja tuottoisasta sijoituskohteesta? Talliosakkeelta löydät korkealaatuiset tilat eri käyttötarkoituksiin.

Lempäälään tulossa uusi kohde unelmasijainnilla ja omalla tontilla! Lempäälän Talliosake sijaitsee vastapäätä Ideaparkin kauppakeskusta, joten laajat palvelut ovat kirjaimellisesti käden ulottuvilla. Kohteesta on nopeat yhteydet kaikkialle Pirkanmaalla, sillä se sijaitsee Helsinki-Tampere -moottoritien liittymän vieressä ja Tampereen keskustaan on vajaa 20 minuutin ajomatka. Alue on voimakkaasti kehittyvä, ja sinne on tulossa esimerkiksi suuria autoliikkeitä.

Laadukas Talliosake®-tila sopii moneen eri käyttötarkoitukseen. Yritykselle Talliosake® tarjoaa viihtyisän toimitilaratkaisun, jossa yhdistyvät työtilojen käytännöllisyys ja erinomainen logistinen sijainti. Vapaa-ajan tilaratkaisua etsivä voi huoletta kunnostaa Talliosakkeessaan esimerkiksi asuntoautoa, venettä, moottoripyörää tai -kelkkaa. Tasokas tila sopii myös esimerkiksi käsityö- ja valokuvausharrastukseen. Talliosake® on lisäksi oiva valinta sijoituskohteeksi, koska Talliosakkeiden vuokratuottoprosentti ja tiloihin pääsee käsiksi huomattavasti pienemmällä pääomalla kuin saman alueen asuinhuoneistoihin.

Talliosake®-tilojen materiaalivalinnat on tehty kestämään ja siksi tilojen arvo säilyy vuodesta toiseen. Jokaisessa Talliosakkeessa on vakiovarusteluna muun muassa moottoroitu nosto-ovi erillisellä käyntiovella, vesitiiviit epoksi-pinnoitetut lattiat, öljynerotuskaivo, koneellinen poistoilmanvaihto ja nettiyhteys. Tiloihin voidaan myös rakentaa parvi esimerkiksi toimisto- tai sosiaalitiloja varten.

Viihtyisä piha-alue on valaistu ja asfaltoitu, ja siinä on tallentava kameravalvonta. Tilan käyttömukavuutta lisäävät ammattimainen isännöinti- ja kiinteistöhuoltosopimus. Laajan vakiovarustelun lisäksi tiloista on mahdollista tehdä oman näköisensä monipuolisella lisävarustelulla, joten etsitpä yritys-, toimisto-, tai harrastustilaa tai näiden kaikkien yhdistelmää, me voimme toteuttaa sen!

Kiinteistötarinan kautta voit hankkia oman Talliosakkeen – käydään katsomassa tiloja ja kartoitetaan tilanne!

Myytävät tilat Etuovessa.

Vuokrattavat tilat Oikotiellä.

Toimitilojen tilat.

Kysy lisää, me Kiinteistötarinassa autamme mielellämme!

Yhteyshenkilöt:

Ulla Palonen p. 040 776 0538, ulla(at)kiinteistotarina.fi

Jani Kallio p. 044 272 7481, jani(at)kiinteistotarina.fi

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä

talliosake_logo