Kiinteistötarina toimii yhteistyössä Siivouspalvelu Jaana Virtasen kanssa tarjotakseen asunnonvaihtajille entistä laajempaa palvelua. Siivouspalvelu Jaana Virtanen on pirkanmaalainen siivousalan yritys, joka on toiminut vuodesta 2008. Yhtiö tarjoaa joustavaa siivouspalvelua erilaisissa elämäntilanteissa oleville asiakkailleen. Yhtiön luotettavuus ja joustavuus on saanut kiitosta jo pitkään.

Siivous on itsestäänselvyys asunnon vaihdon osuessa kohdalle. Se vaatii aikaa ja vaivaa ja yleensä myös apukäsiä. Me Kiinteistötarinassa haluamme, että asunnonvaihtaja pääsee muuton kanssa mahdollisimman helpolla. Kun myy asuntonsa kanssamme, saa siivouspalvelut saman katon alta eikä tarvitse tuhlata aikaa loppusiivouksen tekemiseen. Näin on yksi huolenaihe poistettu. Nyt on siis oivallinen aika vaihtaa asuntoa! Kampanjakuukausina, noin neljästi vuodessa, myyntitoimeksiannon Kiinteistötarinan kanssa solminut asunnonmyyjä saa kaupan päälle 8 tunnin siivouspalvelun sijoittuen Tampereelle ja sen lähikuntiin. Kampanjaetua ei voi käyttää kiinteän minimihinnan välityspalkkion (2500 euroa) yhteydessä.

Kiinteistötarina perustettiin vastaamaan asunnonvaihtajan kaikkiin tarpeisiin helposti ja tehokkaasti. Tätä lupausta tuemme monipuolisella palveluvalikoimallamme, johon kuuluu kiinteistönvälityksen lisäksi kodin remontoinnin palvelut, sisustussuunnittelu sekä asumisen lupiin liittyvä lakikonsultaatio. Kiinteistötarina tarjoaa myös muutto– ja siivouspalvelut asiakkailleen yhteistyökumppaneidensa kautta.