KOLMENKULMANTIELLE UUSIA TALLIOSAKKEITA 2018

Etsitkö toimivaa ja huoletonta toimitilaa? Tai vapaa-ajan monikäyttöistä harrastetilaa? Vai haluaisitko kenties kuulla uudentyyppisestä ja tuottoisasta sijoituskohteesta? Talliosakkeelta löydät korkealaatuiset tilat eri käyttötarkoituksiin.

Kaukajärven TalliosakeNyt on mahdollisuus ostaa Talliosake Ylöjärveltä. Koy Kolmenkulmantien Talliosake sijaitsee ykköspaikalla vilkkaasti liikennöidyn Tampereen läntisen kehätien varrella. Kohteen lähellä on paljon isoja asuinalueita ja palveluita. Etäisyys esimerkiksi Kauppakeskus Eloon ja Elovainion yritysalueelle on muutama kilometri.

Laadukas Talliosake®-tila sopii moneen eri käyttötarkoitukseen. Yritykselle Talliosake® tarjoaa viihtyisän toimitilaratkaisun, jossa yhdistyvät työtilojen käytännöllisyys ja erinomainen logistinen sijainti. Vapaa-ajan tilaratkaisua etsivä voi huoletta kunnostaa Talliosakkeessaan esimerkiksi asuntoautoa, venettä, moottoripyörää tai -kelkkaa. Tasokas tila sopii myös esimerkiksi käsityö- ja valokuvausharrastukseen. Talliosake® on lisäksi oiva valinta sijoituskohteeksi, koska Talliosakkeiden vuokratuottoprosentti on kilpailukykyinen ja tiloihin pääsee käsiksi huomattavasti pienemmällä pääomalla kuin saman alueen asuinhuoneistoihin.KOY Kaukajärven Talliosake 1 Havainnekuva 3

Talliosake®-tilojen materiaalivalinnat on tehty kestämään ja siksi tilojen arvo säilyy vuodesta toiseen. Jokaisessa Talliosakkeessa on vakiovarusteluna muun muassa moottoroitu nosto-ovi erillisellä käyntiovella, vesitiiviit epoksi-pinnoitetut lattiat, öljynerotuskaivo, koneellinen poistoilmanvaihto ja nettiyhteys. Tiloihin voidaan myös rakentaa parvi esimerkiksi toimistoa tai sosiaalitiloja varten.

Viihtyisä piha-alue on valaistu ja asfaltoitu, ja siinä on tallentava kameravalvonta. Tilan käyttömukavuutta lisäävät ammattimainen isännöinti- ja kiinteistöhuoltosopimus. Laajan vakiovarustelun lisäksi tiloista on mahdollista tehdä oman näköisensä monipuolisella lisävarustelulla, joten etsitpä yritys-, toimisto-, tai harrastustilaa tai näiden kaikkien yhdistelmää, me voimme toteuttaa sen! Sovi näyttösi pikaisesti, näiden tilojen sijainti on haluttu.

Lue lisää Etuovesta!

Yhteyshenkilöt:

Ulla Palonen p. 040 776 0538, ulla(at)kiinteistotarina.fi

Jani Kallio p. 044 272 7481, jani(at)kiinteistotarina.fi

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä