KYSY HERVANNAN heti vapaista TALLIOSAKKEISTA MEILTÄ!

Talliosake® tarjoaa helposti muokattavan ratkaisun niin asuntoauton, moottoripyörän, moottorikelkan, veneen kuin pienemmänkin omaisuuden turvalliseen säilyttämiseen, mutta toimii erinomaisesti myös harrastetilana. Talliosake® sopii erinomaisesti myös yritystilaksi ja on oiva valinta sijoituskohteeksi.

Varustelutasosta mainittakoon ensimmäisenä automaattinen nosto-ovi ja erillinen käyntiovi jokaiseen talliosakkeeseen. Talliosakkeissa on kestävät, laadukkaat materiaalit, jotka takaavat Talliosakkeiden suosion vuosien saatossa ilman parannusmenoja. Talliosakkeiden lattiat ovat epoksipinnoitettua betonia, joka kestää kovaakin käyttöä.

Talliosakkeeseen kohdistuu yhtiölaina, joten maksettava osuus on noin puolet tilan velattomasta hinnasta. Valmis isännöinti, kameravalvonnalla varustettu piha ja vakuutettu kiinteistö lisäävät turvallisuutta ja käyttömukavuutta.

Hervantaan nousevat Talliosakkeet ovat täydellinen lisä tähän Suomen suurimpaan lähiöön. Etelä-Tampereella sijaitsevat talliosakkeet ovat keskeisellä sijainnilla etelän päädystä talleja tarvitseville. Valtatie 3:lta Talliosakkeiden luo ajaa hetkessä. Hervannasta löytyvät myös kaikki keskeiset palvelut. Hervannan Talliosakkeista ensimmäiset valmistuivat joulukuussa 2016 ja viimeiset kesäkuussa 2017. Myytävät tallit ovat kooltaan 26-110 neliötä.

Sovi näyttösi pikaisesti! Hervannan kohdeilmoitus Etuovessa.

Tamperelainen kiinteistönvälitystoimisto Kiinteistötarina välittää ja myy talliosakkeita Pirkanmaalla. Kysy lisää, vastaamme kaikkiin kysymyksiisi talliosake(at)kiinteistotarina.fi.

talliosake-000644 luukkonen-001304 kuva-talliosakkeen-kotisivulta