kysytylle Pirkkalan alueelle tulossa uusi kohde TAMMIkuussa!

Talliosake® on Suomen johtava talliosakkeiden rakentaja, joka ratkaisee kaikenlaiset tilatarpeiden pulmat. Talliosake tarjoaa tarpeeseen korkeatasoista harraste-, säilytys- ja toimitilaa kuluttajille sekä yrityksille.

Varustelutasosta mainittakoon automaattinen nosto-ovi ja erillinen käyntiovi jokaiseen talliosakkeeseen. Talliosakkeissa on kestävät, laadukkaat materiaalit, jotka takaavat talliosakkeiden suosion vuosien saatossa ilman parannusmenoja. Talliosake tarjoaa helposti muokattavan ratkaisun niin asuntoauton, moottoripyörän, moottorikelkan, veneen kuin pienemmänkin omaisuuden turvalliseen säilyttämiseen, mutta toimii erinomaisesti myös harrastetilana. Talliosake sopii erinomaisesti myös yritystilaksi ja on oiva valinta sijoituskohteeksi.

Talliosakkeeseen kohdistuu yhtiölaina, joten maksettava osuus on noin puolet tilan velattomasta hinnasta. Valmis isännöinti, kameravalvonnalla varustettu piha ja vakuutettu kiinteistö lisäävät turvallisuutta.

Talliosakkeiden koot vaihtelevat 25,6-106 neliön välillä. Talliosakkeet sijaitsevat Pirkkalassa Linnakalliossa Jasperintiellä. Koy Linnakallio sijaitsee loistavalla sijainnilla aivan moottoritien vieressä, joten kohteeseen on erinomainen pääsy eri ilmansuunnista. Kohteen läheltä löytyvät muun muassa Pirkkalan ABC-liikennemyymälä ja Pirkkalan golf-kenttä.

Sovi näyttösi pikaisesti, tiloja on jäljellä enää muutamia! talliosake_logo