Lapsiystävälliseltä Kuljun alueelta paritalo

Vuonna 2012 Sauli Niinistö valittiin Suomen presidentiksi ja Ruotsin prinsessa Estelle syntyi. Saman vuonna valmistui tämä laadukas paritalo Lempäälän Kuljuun.

Myynnissä erittäin hieno paritalokoti Kuljussa. Kauniin asunnon sisäänkäynti on pihan yksityisemmällä puolella, eli ei läpikulkua. Piha on reilun kokoinen ja kauniit istutukset huolitellusti suunniteltu. Upealla terassialueella on kylpytynnyri. Terassi on osittain katettu. Pihassa on myös erillinen varastorakennus.

Pääkerroksen poikkeuksellisen korkea olohuone-keittiötila on kerrassaan upea. Takka lämmittää ja luo tunnelmaa olohuoneen sydämessä. Moderni saareke jakaa kivasti keittiötilaa ja olohuonetta viemättä kuitenkaan avaruutta tilasta. Korkea huonekorkeus mahdollistaa näkymät yläkerrasta tähän tilaan.

Saunaosaston mustavalkoiset kaakelit ovat ylelliset ja tilaratkaisut kosteissa tiloissa hyvin suunniteltu. Mm kodinhoitohuoneen kautta on kulku terassialueelle ja paljuun. Kodinhoitotilan kaapistoissa on paljon säilytystilaa.

Yläkerrassa on erillinen wc. Tyylikkäästi ja ajattomasti sisustetut valoisat makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa. Päämakuuhuoneessa on tilaa ja ikkunat kahteen ilmansuuntaan.
Yläkerran rappuaulasta löytyy ilmalämpöpumppu, joka puhaltaa lämmitystä tai viilennystä molempiin kerroksiin.

Asuinalue on viihtyisä ja kaunis. Palveluita paljon lähettyvillä.
Tule ihastumaan kohteeseen paikan päälle, se on muuttovalmis ja uuden veroinen.

Lisätiedot: Jani Kallio
044 2727481
jani(at)kiinteistotarina.fi

Myyntihinta:     335 000 euroa (2 863,25 €/m2)
Rakennusvuosi:     2012
Paritalo, 4h,k,s,autokatos, 117 m2
Kulju Lukutuvankuja 5 B, 37560 Lempäälä

Lue lisää Etuovesta.

_DSC0037-HDR _DSC0046-HDR _DSC0088