Kosken varrella tilava talo

Vuonna 1993 Onnenpyörä -visailuohjelma esitettiin ensimmäisen kerran ja yleinen hätänumero 112 otettiin käyttöön myös Suomessa, samana vuonna valettiin perustukset Nahkurinkujalla.

Upea tiiliverhoiltu suuri talo Parkanosta kosken rannalta. Todella häikäisevä pihapiiri, jossa huoliteltuja istutuksia ja erilaisia oleskelualueita. Koskenrantamaisema ja veden äänet ovat ainutlaatuinen nautinto ja tässä kodissa jokapäiväinen ilon aihe.

Talo on aikakaudellaan rakennettuna ollut erityisen ylellinen ja arvokas ja se on myös säilyttänyt ajattoman tyylikkyytensä. Klassiset sisutusratkaisut kestävät aikaa ja laadukkaat valinnat elämää. Talo on hyvässä kunnossa.

Korkean olohuoneen valoisuus ja tunnelma luo tilasta jopa kartanomaisen – tyylin kruunaa valkoinen manttelitakka. Olohuoneesta ylös katsottuna on yläkerran aulan parvi valkoisine pylväskaiteineen. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja wc.

Pääkerroksesta löytyy kylpyhuone, johon neliöiden puolesta voi hankkia vaikkapa poreammeen. Keittiössä reilusti kaappitilaa ja massiivipuiset puuovet. Avarasta ruokailutilasta pääsee ulos terassille.

Saunaosastolta löytyy siisti sauna ja kahden suihkun pesuhuone. Suuri valkoinen tulisija lämmittää saunojia takkahuoneessa. Hulppeassa kodinhoitohuoneessa on hyvin työskentely – ja säilytystilaa ja sen vieressä on perheellisen ihmisen tai koiraharrastajan ehdoton unelma – kuraeteinen.

Pihan autotalli ja varastotilat vastaanottavat pihan portilla.

Tulethan katsomaan paikanpäälle tätä harvinaisen hienolla tontilla sijaitsevaa komeaa taloa.

Jani Kallio
044 2727481
jani(at)kiinteistötarina.fi

Kohdenumero 9454419
Omakotitalo, 6h,k,khh,s,th, 190 m2
Parkano, Keskusta Nahkurinkuja 3, 39700 Parkano
Myyntihinta:     268 000 euroa (1 410,53 €/m2)
Rakennusvuosi:     1993

_DSC0001 _DSC0058-HDR _DSC0070-HDR _DSC0079-HDR