Suositulta sijainnilta vapautuU yksi Talliosake

Tarjolla suositulta Kolmenkulman alueelta vuonan 2016 valmistunut Talliosake. Alueella on kaksi Talliosakehallia, joista kummatkin olivat loppuunmyytyjä valmistuessaan – tässä siis hyvä mahdollisuus ostaa halutulta alueelta Talliosake.

Laadukas Talliosake®-tila sopii moneen eri käyttötarkoitukseen. Yritykselle Talliosake® tarjoaa viihtyisän toimitilaratkaisun, jossa yhdistyvät työtilojen käytännöllisyys ja erinomainen logistinen sijainti. Vapaa-ajan tilaratkaisua etsivä voi huoletta kunnostaa Talliosakkeessaan esimerkiksi asuntoautoa, venettä, moottoripyörää tai -kelkkaa. Tasokas tila sopii myös esimerkiksi käsityö- ja valokuvausharrastukseen. Talliosake® on lisäksi oiva valinta sijoituskohteeksi, koska Talliosakkeiden vuokratuottoprosentti on kilpailukykyinen ja tiloihin pääsee käsiksi huomattavasti pienemmällä pääomalla kuin saman alueen asuinhuoneistoihin.

Talliosake®-tilojen materiaalivalinnat on tehty kestämään ja siksi tilojen arvo säilyy vuodesta toiseen. Jokaisessa Talliosakkeessa on vakiovarusteluna muun muassa moottoroitu nosto-ovi erillisellä käyntiovella, vesitiiviit epoksi-pinnoitetut lattiat, öljynerotuskaivo, koneellinen poistoilmanvaihto ja nettiyhteys. Tiloihin voidaan myös rakentaa parvi esimerkiksi toimisto- tai sosiaalitiloja varten.

Talliosakkeeseen kohdistuu yhtiölaina, joten maksettava osuus on noin puolet tilan velattomasta hinnasta. Valmis isännöinti, kameravalvonnalla varustettu piha ja vakuutettu kiinteistö lisäävät turvallisuutta. Viihtyisä piha-alue on valaistu ja asfaltoitu sekä kiinteistöllä on kiinteistöhuoltosopimus.

Kolmihaaran Talliosakkeet sijaitsevat 3-tien välittömässä läheisyydessä, aivan Nokian ja Tampereen rajalla. Alueella on Kolmenkulman ABC, KodinTerra sekä monia LVIS-alan tukkuja. Kolmihaara on sijainniltaan erittäin keskeisellä paikalla Länsi-Tampereella, jonne pääsee myös TKL:n busseilla tarpeen tullen.

Sijainti: Kolmihaarankatu 9, 33330 Tampere
Tyyppi:     Varastotila
Pinta-ala:     40,0 m²
Rakennusvuosi:     2016
Velaton hinta:          58 618,44 €         (Myyntihinta 29 900 € + Velkaosuus 28 718,44 €)
Yhtiövastike:          264,00 € / kk         (Hoitovastike 44,00 € / kk + Rahoitusvastike 220,00 € / kk)

Lue lisää Etuovesta.

_DSC0017-HDR