Kangasalla heti vapaita talliosakkeita

Talliosake® tarjoaa helposti muokattavan ratkaisun niin asuntoauton, moottoripyörän, moottorikelkan, veneen kuin pienemmänkin omaisuuden turvalliseen säilyttämiseen, mutta toimii erinomaisesti myös harrastetilana. Talliosake® sopii erinomaisesti myös yritystilaksi ja on oiva valinta sijoituskohteeksi.

Varustelutasosta mainittakoon ensimmäisenä automaattinen nosto-ovi ja erillinen käyntiovi jokaiseen talliosakkeeseen. Talliosakkeissa on kestävät, laadukkaat materiaalit, jotka takaavat Talliosakkeiden suosion vuosien saatossa ilman parannusmenoja. Talliosakkeiden lattiat ovat epoksipinnoitettua betonia, joka kestää kovaakin käyttöä.

Talliosakkeeseen kohdistuu yhtiölaina, joten maksettava osuus on noin kolmasosa tilan velattomasta hinnasta. Valmis isännöinti, kameravalvonnalla varustettu piha ja vakuutettu kiinteistö lisäävät turvallisuutta ja käyttömukavuutta.

Kangasalan talliosakkeiden koot vaihtelevat 26-105 neliön välillä. Talliosakkeet sijaitsevat Kangasalan Vatialassa. Talliosakkeiden välittömässä läheisyydessä on muun muassa Ympäristörakennus Saarinen Oy, monia autoalan liikkeitä ja Byggmax. Kangasalan Talliosake 6 valmistui toukokuussa 2017.

Sovi näyttösi pikaisesti, tiloja on jäljellä enää pari. Kangasalan Talliosakkeen kohdeilmoitus Etuovessa.

talliosake-000644